Koirat

Riistavietin Ronja

Ronja tuli perheeseemme kolmantena itäsiperianlaikana keväällä 2015. Ronjasta tuli sittemmin myös kennelimme kantakoira ja ensimmäisen pentueen emä.

Ronja on metsästyskoirana sinnikäs, voimakas ja varhaiskypsä. Ailahtelevaisuutta löytyy myös - kun jollakin sanalla häntä kuvaan, on se seuraavana päivänä toisin. HIRV1 tulos vuoden ja 10 kk:n iässä.

Rakenteeltaan Ronja on vahva, raamikas ja kaunis. Tästä tuloksena muotovalion arvot Suomessa ja Norjassa. 

Terveys: Silmät terveet 10/2017, lonkat B/B 12/2017.

Lapintytön Artos "Rusko"

Kotiin jäänyt A pentueen jäsen. Miikka pojan 15 vuotislahja.

Ensimmäinen jälkeä hyväksikäyttävä itäsiperianlaika, joka perheessämme on ollut. Ensimmäinen metsäsyksy 2018 on siis ollut opettelua puolin ja toisin.

Hirvihaukku yhdessä toisen laikan kanssa 7 kk:n iässä - päättyi kaatoon. 9 kk:n iässä täyden erän töitä yhdessä toisen koiran kanssa. 9 kk ja 1 päivä - viimein oma löytö.

Lapintytön Bigga, "Viiru"

Kotiin jäänyt B-pentueen "pikkusisko" - pentueen pienin, mutta se pippurisin, kaksoistytöistä ensimmäisenä syntynyt.

Viirusta tuli se "minun oma koira". Olemme tässä 6 kk:n iässä aloittaneet metsästäjän-opinnot ja kovaa kiinnostusta on Viiru osoittanut hirviä kohtaan. Vielä ei rohkeus riitä lähelle menoon, mutta pikkuhiljaa. 4kk:n iässä pääsimme hyvin kuumalla jäjelle seuraamaan ja seurantaa tuli kovalla vauhdilla kilometrin verran, jolloin itse puhalsin pelin poikki ja palkitsin pennun mahtavast työstä.

Aika näyttää mitä saamme Viirun kanssa aikaiseksi.

Westiet Rico ja Pedro

Kotikoiramme Rico (s 2009) ja Pedro (s.2011), jotka hauskuttavat meitä joka päivä ja huolehtivat kodin vahtimisesta. Yhdessä myös kasvatetaan ja koulitaan kaikki pennut - myös Ronja on aikanaan tämän koulutuksen saanut.

Ricon ansiosta aikoinaan innostuin näyttelyistä ja menestystä Ricolle tuli kuuden tittelin verran.